info@huisartskronenburg.nl 020-2629897

De kracht van onze praktijk

Jong, vernieuwend en betrokken. Dat is waar we bij huisartsenpraktijk Kronenburg voor staan. We zijn een kleinschalige huisartsenpraktijk, gevestigd in Uilenstede in Amstelveen. We bevinden ons in een jonge omgeving met veel studenten en expats. Door te luisteren naar en mee te denken met onze patiënten blijven wij als praktijk vernieuwen. We vinden het belangrijk om toegankelijk te zijn en onze patiënten zo veel mogelijk te ontzorgen. Gezondheidszorg is fysiek én mentaal. Daarom is mentale gezondheid één van onze focusthema’s, en daarom kun je hiervoor altijd bij ons terecht op het spreekuur. Een toegankelijke en betrokken huisarts, daar staan wij voor bij huisartsenpraktijk Kronenburg.

Goede, innovatieve, continue en persoonlijke huisartszorg

Dat zijn de kernwaarden van de Goed Gezond Groep. Zo gaan we ook met onze huisartsenpraktijken om: zorg vanuit een persoonlijke, menselijke insteek. Een huisarts die u kent en waar u altijd terecht kunt. Maak kennis met de Goed Gezond Groep.

Uw zorgverleners

Lokale en persoonlijke huisartsenzorg staat bij ons centraal. Een huisarts die u kent en waar u altijd terecht kunt. Graag stellen wij onze medewerkers aan u voor!

Openingstijden

Maandag 08:00–17:00
Dinsdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Donderdag 08:00–17:00
Vrijdag 08:00–17:00

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: tel. 020 2629897

Tussen 12:30 uur en 13:30 uur zijn wij alleen telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Belt u voor een spoedgeval? Bel dan naar tel. 020 2629894.

Belt u voor een spoedgeval buiten onze werktijden? U kunt contact opnemen met de huisartsenpost Amstelland: tel. 020 456 2000.

Herhaalrecepten

Uw herhaalrecepten kunt u aanvragen via het patiëntenportaal. Als u inlogt op de patiëntenomgeving kunt u uw medicatie kiezen uit uw medicatielijst. In het patiëntenportaal kunt u ook herinneringen ontvangen wanneer u uw medicatie opnieuw nodig heeft. Komt u er niet uit? Dan kunt u bellen naar onze praktijk. We helpen u graag!

Onderdeel van SKGE

Uw huisarts is aangesloten bij Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). Meer informatie over SKGE en de klachtenfunctionaris vindt u op de website www.skge.nl. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op peter@goedgezondgroep.nl

Huisarts Kronenburg

Uilenstede 512-A 1183 DE Amstelveen
Bekijk routebeschrijving

Huisarts Middenhoven

Doctor Willem Dreesweg 2 1185 VB Amstelveen
Bekijk routebeschrijving